Ny trafiksikker slamsuger med heliarm

Spildevand

Tårnby Forsynings nye slamsuger er både god for klimaet, arbejdsmiljøet og trafiksikkerheden

Slamsuger

Tårnby Forsyning har fået en ny og topmoderne slamsuger, som skal stå for at rense og fjerne blokeringer i kloakkerne rundt om på Tårnbys veje. Den nye slamsuger er en genbrugsslamsuger, som løbende renser det opsugede spildevand, så det kan genbruges til spuling af kloakker. Det sparer transporttid, der så kan bruges effektivt på spuling, som er slamsugerens primære opgave. 

Slamsuger i gang med at rense pumpestation
Den nye genbrugsslamsuger har en lang heliarm, der sørger for, at slangerne er i luften og ikke lægger på fortov eller cykelsti.

Heliarm gør færdslen nemmere

Arbejdsmiljøet bliver også forbedret med den nye slamsuger. Den er blandt andet nem at stige ind i for chaufføren, og der er god plads i kabinen. Samtidig har slamsugeren en såkaldt heliarm, der kan føre slangerne  ind over fx en cykelsti eller fortov, uden at der kommer til at lægge nogle slanger på jorden, som cyklister eller fodgængere kan træde eller falde i. 

Styr på trafiksikkerheden

Trafiksikkerheden inde fra kabinen er der også godt styr på. Der er fire 180 graders kameraer monteret på slamsugeren, så chaufføren har et fuldstændigt overblik over området omkring slamsugeren. Så slamsugeren er på alle måder en stor gevinst for Tårnby Forsyning og gør arbejdet med at holde kloakkerne rene en del nemmere og mere effektivt.