40-års jubilæum for Lars Hansen

Jubilæum

Fredag fejrede vi 40-års jubilæum for Lars Hansen på Tårnby Forsynings renseanlæg i Kastrup med deltagelse af familie, venner og kolleger

Billede af Lars Hansen

Startede i 1982

Lars startede på ’rensen’ tilbage i 1982 som maskinarbejder/smed. Og som Lars siger, har han gennem årene lavet ”alt muligt mellem himmel og jord”. Heriblandt drift og vedligehold af pumpestationer, renoveringer og meget mere. Lars er ikke bange for at tage fat og få beskidte fingre eller noget som helst i den retning.

Dronningens Fortjenstmedalje

Medaljen på Lars’ revers er Dronningens Fortjenstmedalje i sølv, som tildeles for en fortjenstfuld indsats efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse. Direktør Raymond Skaarup takkede Lars i sin tale og roste for en flot indsats.

I Tårnby Forsyning er Lars en meget afholdt kollega, der altid har et smil klar og en frisk bemærkning. I privaten er det Lars’ kone Bente, hans to voksne børn Kenneth og Camilla og børnebørnene Alexander og Felix, der løber med opmærksomheden. Og så selvfølgelig Lars og Bentes kære eje – ødegården udenfor Markaryd i Sverige. Her slapper Lars af og går på jagt, hvad der også er rig mulighed for på den 100.000 kvadratmeter store natur- og skovgrund.

Bliver (heldigvis for os) et par år

Lars er 65 år og arbejder (heldigvis for os) videre på renseanlægget et par år endnu frem til den planlagte pension som 67-årig.

Vi ønsker Lars et stort tillykke med det flotte 40-års jubilæum i Tårnby Forsyning.

Emne