Tårnby Forsyning sænker prisen på varme

FJERNVARME

Priserne på fjernvarme bliver fra 1. juli lavere. Kunder kan se frem til at få penge tilbage i form af en modregning fra Tårnby Forsyning

Radiator

Priserne på fjernvarme bliver lavere for kunderne i Tårnby Forsyning fra den 1. juli 2023.

Sommervarmen buldrer i øjeblikket derud af, og termostaterne i vores boliger er skruet helt i bund. Det er derfor nok de færreste, der skænker varmeregningen en tanke i denne tid. Men for fjernvarmekunder i Tårnby Forsyning er der gode nyheder. For prisen på varme bliver fra den 1. juli skruet et stort hak ned.

Prissænkning på cirka 27 procent

Prisfaldet skyldes, at priserne på grund af tidligere usikkerhed om markedsudviklingen har været sat højt. Heldigvis har man kunne holde priserne i ro hen over vinteren, så nu er der råd til at sænke prisen for resten af året, og give kunderne en god bid tilbage for det første halvår. Det er taksten på det såkaldte effektbidrag, som bliver sænket.

Prissænkningen er på cirka 27 procent, og derfor vil en gennemsnitskunde opleve at få op imod 1.500 kroner tilbage, ligesom de kan se frem til en lavere varmeregning i den kommende fyringssæson. Vi kan naturligvis ikke forudse den kommende vinter, men vi forventer ikke flere justeringer i år.
Pengene bliver modregnet af Tårnby Forsyning.

Priser kan variere løbende

Priserne på fjernvarme kan variere løbende, da mange faktorer spiller ind. Fjernvarmeprisen fungerer efter et "hvile-i-sig-selv"-princip. Indtægterne skal dække omkostningerne, og ingen må tjene penge på fjernvarme.
Det er således ikke muligt at forudsige prisudviklingen, og priserne justeres minimum en gang årligt.

Billede af hænder på regnemaskine

Her finder du prisen på varme i Tårnby

Emne