Stor varmepumpe til ny energiø

Fjernvarme

Energiøen på Vestamager forventes at være klar til at levere varme til bl.a. Skelgårdsskolen samt de kommende boliger i Tømmerup Parken fra efteråret 2023

Varmepumpe til Ugandavej

Hvis du kommer gående eller kørende på Ugandavej, har du måske lagt mærke til, at der er en markant bygning, der tårner sig op på hjørnet af Ugandavej og vejen ind mod Vestamager Idrætsanlæg.

Stor varmepumpe

Det er Tårnby Forsynings kommende energiø, og den skal være med til at levere fjernvarme til Skelgårdsskolen, idrætsanlæggene på Ugandavej samt de kommende boliger i Tømmerup Parken.
For nylig ankom den store varmepumpe, som skal være med til at lave fjernvarmen. Det er en lidt større varmepumpe, end man ellers lige støder på. Den er hele 9 meter lang, 1,6 meter bred og 2,8 meter høj, og når den først kommer i brug, kan den levere godt med varme.

Forventes klar i efteråret 2023

Tak for godt samarbejde til Scan Construction, FENAGY A/S og Tjæreborg Industri, der er vores leverandører på energiøen. Energiøen forventes at være færdigopført og klar til drift i løbet af efteråret 2023, så den er klar til at levere fjernvarme, inden næste varmesæson går i gang.

Underskrift om stiftelse Dragør Fjernvarme på Tårnby Rådhus
Fjernvarme

Et nyoprettet selskab, i regi af Tårnby Forsyning, skal stå for udrulningen af fjernvarme i Dragør. Samtidig fortsætter udbygningen af fjernvarmenettet i Tårnby, så i alt får op imod 12.500 grundejere i Dragør og Tårnby mulighed for at få fjernvarme i de kommende år

Emne