300 borgere til informationsmøde om fjernvarme 

FJERNVARME

En tætpakket rådhushal dannede tirsdag rammen om et stort informationsmøde om fjernvarme i Tårnby

Fjernvarme-Raymond

Tårnby Forsyning og Tårnby Kommune havde i fællesskab inviteret 300 borgere til informationsmøde om fjernvarme. Her er det Tårnby Forsynings direktør, Raymond Skaarup, der fortæller om den igangværende udbygning af fjernvarmenettet.

Rådhushallen på Tårnby Rådhus var fyldt tirsdag aften, da Tårnby Forsyning i samarbejde med Tårnby Kommune havde inviteret til borgermøde om fjernvarme. 

Temaet for mødet var den igangværende udrulning af fjernvarme, som Tårnby Forsyning er i gang med. Her vil op imod 8000 boliger i kommunen få mulighed for at komme på fjernvarmenettet i løbet af de kommende år. 

På informationsmødet fortalte borgmester Allan S. Andersen om baggrunden for fjernvarmeudrulningen, ligesom han gav et indblik i Tårnby Kommunes klimaplan, som blandt andet sigter imod at reducere kommunens CO2-forbrug med 70 procent allerede i 2027. 

Allan-fjernvarme1.jpeg
Allan S. Andersen, borgmester i Tårnby gav et indblik i kommunens klimaplan.

Stor spørgelyst fra boligejerne 

Efter borgmesteren overtog Tårnby Forsynings direktør Raymond Skaarup scenen, og han gav en indflyvning til, hvordan den konkrete udrulning af fjernvarme i Tårnby vil ske.  

Her fik de mange fremmødte boligejere blandt andet svar på, hvordan fjernvarmen fungerer, hvad den koster, og hvilken rolle fjernvarmen spiller i den grønne omstilling. Samtidig gjorde Raymond Skaarup det også klart, at fjernvarmeudbygningen vil betyde, at fremkommeligheden i kommunen vil blive påvirket af de mange gravearbejder, som følger med fjernvarmeudbygningen. 
 
Informationsmødet bød også på en gennemgang af, hvordan man som boligejer kan ansøge om fjernvarme. 

Nyt møde på vej

Spørgelysten var stor fra tilhørerne, og der blev stillet rigtig mange gode spørgsmål om alt fra tidsplaner, priser på fjernvarme kontra gas, levetid på fjernvarmeanlæg og meget andet. 

Der bliver arbejdet på at arrangere et nyt informationsmøde, hvor dem der ikke fik plads til tirsdagens møde kan få mulighed for at deltage. 

Nærmere information om det kommende informationsmøde vil blive meldt ud på Tårnby Forsynings hjemmeside samt på sociale medier, så snart detaljerne er på plads. 

Se vores film om fjernvarme:

Billede af familie der har fået fjernvarme

Se hvordan Tårnby-Dragør familien får fjernvarme

Vil du læse mere om hvordan du får fjernvarme, så kan du gøre det her:           

Billede af fjernvarmefamilie

Hvad skal der ske, når du skal have fjernvarme, og hvad skal du som kommende fjernvarmekunde gøre? Det er nogle af de spørgsmål, som du finder svar på i denne gennemgang af kunderejsen

Emne