Du er her:

Forbrugervalg


Forbrugervalgte repræsentanter 

 

Har du lyst til at få indflydelse på det fremtidige arbejde med vand, spildevand og klimasikring i Tårnby Kommune, så har du nu mulighed for at blive valgt til bestyrelsen i TÅRNBYFORSYNING Vand A/S og TÅRNBYFORSYNING spildevand A/S.

 

Der skal vælges 2 forbrugervalgte repræsentanter og 2 suppleanter til bestyrelsen. De får sæde i TÅRNBYFORSYNING Vand A/S og TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S. Dermed sikres, at forbrugerne får indflydelse på forsyningernes drift, anlægsarbejder og økonomi.

 

Forbrugervalget i TÅRNBYFORSYNING bliver afholdt som elektronisk valg og ved brug af NemID. Dermed sikres en hurtig og nem valgproces, hvor det er muligt at stemme fra den 5. februar kl. 12.00 til den 15. februar kl. 24.00.  

 

Hvem kan opstille?

 

For at opstille skal du skal være myndig, men du behøver ikke være forbruger i TÅRNBYFORSYNING eller bo i Tårnby Kommune. Det er en dog en betingelse, at kandidaten bliver anbefalet af 10 stillere, der alle skal være forbrugere i forsyningernes forsyningsområde

 

Repræsentanterne vælges for 4 år, og de indtræder i bestyrelsen i de to selskaber med samme opgaver og ansvar som de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

 

Kandidater, der ønsker at opstille til valget, kan opstille til valget via TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside. Det kan ske i perioden fra den 15. december til den 12. januar 2018, og kandidaterne skal samtidig anbefales af 10 stillere. Alle de nødvendige oplysninger for såvel kandidater som stillere vil fremgå af - Valgportalen - når opstillingsperioden begynder den 15. december

 

Når kandidaterne er godkendt som valgbare vil de blive offentliggjort på TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside, hvor der også vil komme en nærmere beskrivelse af, hvordan valget gennemføres i praksis.

 

Alle de godkendte kandidater får desuden mulighed for at udarbejde en kort præsentation om sig selv, og få den offentliggjort på hjemmesiden, inkl. et billede. 

 

Hvem kan stemme?

 

Du kan stemme til valget, hvis du som forbruger eller virksomhed er tilsluttet TÅRNBYFORSYNING Vand A/S eller TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S. Både ejere og lejere kan stemme, og alle myndige forbrugere i en bolig kan stemme.

 

Stemmeberettigede, der ikke selv har adgang til computer kan afgive deres stemme på de offentligt opstillede computere på Tårnby Rådhus, Tårnby Bibliotek eller TÅRNBYFORSYNING på Gemmes Alle 39, hvor der er computer til rådighed indenfor normal åbningstid i valgperioden.

 

Adgang med NemID

 

Adgang til stemmeafgivelsen vil ske med NemID.

 

Virksomheder og forbrugere uden NemID, der ønsker at stemme, kan via valgportalen på hjemmesiden bestille et kodebrev og få tilsendt loginoplysninger, eller afgive deres stemme ved fysisk fremmøde på Gemmas Alle 39 indenfor normal åbningstid og ved fremvisning af legitimation. Bemærk, at kodebrevet skal sendes med alm. post, og det kan tage flere hverdage, inden du modtager et kodebrev med posten.


Valgregulativ

Her kan du også læse forsyningens - valgregulativ - hvor valgproceduren er nærmere beskrevet, samt selskabernes – vedtægter .